In Wellness and Health

Dragi prieteni,

Iata ca au trecut aproape 2 luni din acest an, dar cu toate acestea, vreau sa va spun:

Bun gasit in  noul an, pe care vi-l doresc cu bucurii,  impliniri, spor in toate si mai ales pace interioara!

Va anunt cu bucurie ca site-ul meu are acum o noua “ fata”, tocmai pentru ca imi doresc sa fiu mai activa anul acesta, prin publicarea de articole, informatii si resurse gratuite, care sa va ajute in calatoria personala, indiferent ca experimentati probleme cu greutatea, imaginea personala sau pur si simplu imposibilitatea de a manifesta ceea ce va doriti.

Tehnicile EFT sunt unele “gratuite”, usor de aplicat, care, pe cat de simple, pe atat de utile in eliberarea emotiilor negative si regasirea sentimentului  de pace interioara, calm, liniste si liberate.

Anul trecut am reusit sa finalizez primul curs  EFT on-line “ Rescrie Povestea Greutatii tale”, pe care il gasiti pe platforma  https://mariana-popa.teachable.com.

Este un curs complet, de un real ajutor in eliberarea kilogramelor in plus, prin eliberarea de toate emotiile negative care ne-au produs adictii, dezordine, mancat compulsiv, pofte necontrolabile, etc, pe care l-am sustinut si la sala, in Bucuresti,  in luna Noiembrie.

Cursul a fost  primit foarte bine primit de participanti, atat prin faptul ca au identificat in cele 2 zile de curs,  credinte limitative, emotii nevindecate din trecut si toate barierele care le sabotau succesul, cat mai  ales prin accesul permanent la cursul on-line, pe care l-au putut parcurge si aprofunda ulterior, in propriul ritm.

Mai jos puteti gasi cateva dintre testimonialele primite de la participanti si clienti:

“Multumesc pentru curs. A fost extraordinar. Am simtit ca s-a eliberat o mare povara in timpul cursului. Si a aparut speranta ca acum voi reusi sa eliberez ce e in spatele kg in plus.
Incep cu EFT pentru abdomen si credintele limitative .
Interesant e ca eu incepusem innotul, mergeam de 1-2 ori pe saptamana, acum mi-a aparut dorinta sa merg de 3 ori pe saptamana. Te tin la curent cu evolutia mea”- Antonia-

“Lucrul cu tine insuti prin metoda predata este atat de “la indemana” si de eficient, incat nu mai am motive sa nu il practic. Mii de multumiri Mariana!”
-Elena-

“Este un curs pe care l-am parcurs cu gratie si usurinta si l-am integrat deja in fiinta mea.
Am dat la o parte “ valuri de intuneric” din viata mea si simt ca toate “ greutatile” pe care le purtam in spate s-au dizolvat. Multumesc infinit pentru tot, esti minunata!”- Diana 

Si pentru ca promiteam mai sus resurse gratuite si ajutor in eliberarea emotiilor negative, va ofer astazi un exercitiu foarte util numit “Turnul Rusinii”- o traducere dupa Lindsay Kenny, EFT Master si life coach, unul dintre mentorii mei  in obtinerea calificarii de Practician  (Pro)  EFT.

Gasesti exercitiu AICI, in format PDF, precum si AICI  in format audio.
Va invit sa  ascultati acest exercitiu si sa lucrati efectiv pe ceea ce identificati.
Va garantez ca veti obtineti rezultate absolut minunate si va incurajez sa-mi scrieti pentru orice intrebari, impresii sau sfaturi.
Va reamintesc ca cel mai important lucru in obtinerea rezultatelor prin aplicarea Tehnicilor EFT,  este ca in timpul exercitiilor sa va conectati cu emotiile voastre.

 

Turnul Rusinii - o calatorie interioara 7

 

 

  1. Pe 23- 24 Martie voi fi din nou in Bucuresti, pentru a sustine cursul la sala

         “Rescrie Povestea Greutatii tale cu EFT”- 2 zile de transformare personala-

Turnul Rusinii - o calatorie interioara 8

 Pentru inscrieri va rog sa accesati pagina de  Evenimente 

 

    https://stildeviatacueft.com/program-evenimente/

Toti participantii la curs vor primi ulterior, ca bonus,  accesul permanent la cursul on-line

pe platforma teachable. https://mariana-popa.teachable.com
 

Va astept cu drag!

 

Mariana Popa- Practician EFT Level 1-2-3
Articole recente

Lasa un comentariu

0

Tasteaza ce vrei sa cauti si apasa ENTER

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ro_RORomână
Powered by TranslatePress »
Turnul Rusinii - o calatorie interioara 9