Matrix Reimprinting 1

In 1944, Max Planck, omul pe care multi il considera a fi tatal teoriei cuantice, a socat lumea spunand ca exista o ”matrice” de energie care furnizeaza matritele lumii noastre fizice.

Totul incepe in acest loc de energie pura, de la nasterea stelelor si a ADN-ului, la cele mai profunde relatii, pacea intre natiuni si vindecarea noastra.

Gregg Braden spune ca :

– Exista un camp de energie care leaga totul.

– Acest camp joaca rolul de vas ce contine si ne oglindeste credintele, in acelasi timp.

– Supravietuirea noastra ca specie, poate fi direct legata de modul in care intelegem ideea de camp cuantic.

Matrix Reimprinting

Matricea este un alt nume pentru ceea ce fizica cuantica numeste Campul Cuantic, alte denumiri intalnite fiind: Campul, Mintea lui Dumnezeu, Mintea Naturii, Matricea Divina etc.

– Scrierea/reimprimarea se refera la un sistem prin care oamenii preiau caracteristicile parintilor lor prin observatie si imitatie (mimetism).

– Majoritatea impresiilor negative despre sine si despre lume sunt dezvoltate in uter, la nastere si in primii sase ani de viata, adesea prin experiente traumatice.

Programele subconstiente controleaza 95-98% din comportamentul, activitatile si obiceiurile noastre zilnice.

Multe din aceste programe negative ne-au fost imprimate in primii 6 ani de viata, pe baza traumelor, perceptiilor eronate si observarii lumii care ne inconjoara.

Aceste programe se bazeaza pe imagini ale evenimentelor trecute, tinute in campurile noastre locale si interpretate in subconstient, ca fiind inca evenimente actuale.

In cele din urma, intrucat aceste programe negative produc un stres ridicat, corpul va incerca  sa se adapteze la nivel chimic, hormonal, celular si al ADN-ului.

Cand se intampla acest lucru, rezultatul este o boala psihica sau fizica.

Matrix Reimprinting schimba aceste imagini.

  

Beneficiile Matrix Reimprinting (Reprogramarii Matricei)

– Metoda usor de utilizat si blanda cu clientii.

– Gaseste repede problemele cheie, fundamentale (core issues).

– Localizeaza traumele pre-constiente (cele pana la 6 ani).

– Permite clientului sa-si stabileasca cadrele si sa aiba schimbari cognitive.

– Identifica Inversarea de Polaritate, Sindromul Beneficiului Secundar etc.

– Umple golul EFT/creeaza credinte pozitive.

– Are efect la clienti disociati care nu au nici un nivel SUDS (nu pot testa de la 0 la 10).

– Face loc pentru intelepciune si iertare.

– Trimite un mesaj corpului, in privinta traumei care se incheie- Acesta este cem mai mare beneficiu.

– Ofera noi resurse clientului si rescrie trecutul.

– Utilizeaza cu putere legea atractiei.

Trauma

– Constiinta ingheata cu fractiuni de timp inaintea  unei traume si astfel se instaleaza acel raspuns  „ Lupta sau fugi”  (Fight, flight, freeze) pentru a ne ajuta sa supravietuim.

– Corpul se protejeaza biochimic impotriva coplesirii emotionale si fizice.

– Constinta comprima toate informatiile senzoriale. Se formeaza o holograma care contine toate elementele traumei.

– In acest mod sunt create ECHO-urile, dar trauma la orice varsta poate de asemenea sa creeze energetic ENERGETIC CONSCIOUSNESS HOLOGRAM (ECHO), Holograma a Constiintei Energetice.

ECHO-urile sunt mentinute pentru protectie, supravietuire si evitare a unui eveniment similar in viitor.

– Atat timp cat trauma este tinuta de ECHO, evenimente similare vor declansa raspunsuri similare.

– Este nevoie de multa energie pentru a trai cu aceste informatii traumatizante, mai ales la oameni cu multe traume, la care se declanseaza usor altele.

– Cand bagajul emotional este mult prea mare, exista riscul imbolnavirii.

– Trebuie sa comunicam cu ECHO-ul astfel incat sa ne permita sa il vindecam si sa eliberam trauma.

– Cand eliberam energia negativa si mergem in siguranta prin amintiri, sistemele corpului se pot relaxa si se pot simti sigure.

ECHO

– Din punct de vedere energetic, fenomenul ECHO apare atunci cand o parte din constiinta noastra „se separa” pentru a izola evenimentele traumatice care sunt de nesuportat mintii constiente, datorita lipsei de resurse psihice sau emotionale in acel moment.

– Din nefericire, problema este ca, in subconstient, noi ne petrecem viata ascultand aceste (ECHO-uri) ”ECHO’s” si perceptiile lor care sunt adesea eronate.

– Aceste ECHO-uri sunt realitati energetice care exista local in matricea cu personalitati reale (personalitati multiple/ fiziologie in schimbare).

– Aceste ECHO-uri pastreaza traumele – ele reprezinta clientul

– ECHO-urile sunt fixate in timp si spatiu. Nu conteaza in urma cu cat timp s-a petrecut un eveniment traumatic – fie ca e o luna mai tarziu sau 90 de ani mai tarziu, ECHO-ul este tot de 3 ani (sau e fetus, bebelus, in varsta de 6 luni sau 15 ani).

– In mod subconstient, aceste amintiri sunt evenimente actuale care inca se petrec in viata persoanei respective.

– Subconstientul raspunde la aceste imagini – atat timp cat ele sunt fixate in sistemul nostru energetic, asa percepem viata.

– Scopul este acela de a elibera trauma si de a schimba imaginile si ca atare, credintele noastre limitative, pe care le tinem in campurile noastre locale prin intermediul ECHO-urilor.

– Prin schimbarea informatiilor noastre din matrice si inlocuirea lor cu imagini, credinte si resurse care ne dau putere, ne putem schimba viata si ne re-scriem trecutul.

Memoria si Matricea

– Celulele nu au constiinta pentru a pastra amintiri.- Peretele celular are o antena care se acordeaza spre „sine” in camp.

– Bolile apar in campuri locale inainte de a deveni o manifestare fizica.

– In cele din urma, celulele si ADN-ul se adapteaza si se schimba in functie de perceptiile eronate ale acestor imagini – adeseori inconstiente in camp.- Etichetam aceste schimbari ca fiind boli fizice si mintale. – Celulele bolnave vor fi inlocuite cu alte celule bolnave pana ce informatia din matrice se schimba.

– Cand noi „urmarim durerea” receptorii din corp „se acordeaza la matrice” si avem din nou simtamintele traumei originale prin intermediul simturilor noastre.

– La nivel celular, aceste imagini sunt amintiri reale de viata care se petrec in momentul ACUM.

Amintirile sunt amintiri numai pentru mintea constienta. Pentru mintea inconstienta si pentru inima ele sunt evenimente curente. Ce „evenimente curente” te impiedica sa te vindeci?

 „Inlocuirea acestor imagini creaza un efect care vindeca permanent”

Avantajul Tehnicilor Matrix Reimprinting

– Matrix Reimprinting identifica cu eleganta Inversarea psihologica si beneficiile secundare.

– Prin interactiunea cu ECHO-ul putem incepe sa intelegem cu exactitate de ce ne agatam de o problema si de ce ramanem intepeniti in vechea forma de gandire si comportament.

– ECHO-ul incearca de cele mai multe ori sa se protejeze  sau sa filtreze ceea ce intelege prin perceptiile unui copil.

– Ca adulti, continuam sa raspundem perceptiilor similare celor din copilarie, pana cand energia din jurul amintirii se rezolva.

– Acest lucru creeaza mai multa intelegere de sine din partea clientului, care isi poate localiza in amintirile din copilarie, actualele comportamente auto-distructive si pe care le poate inlocui cu credinte sau comportamente ce ii ofera mai mult sprijin.

Reformulari si schimbari cognitive

– Deoarece clientul lucreaza cu propriul ECHO in campul cuantic, aceasta comuniune produce reformulari si schimbari cognitive.

– Una dintre cele mai mari beneficii ale tehnicii este acela ca majoritatea muncii o face clientul (desi, atunci cand se blocheaza este nevoia de indrumarea practicianului).

– Deoarece clientul conduce procesul, acesta decide ce este mai bine pentru el/ea, pentru a rezolva intreruperea energetica din jurul traumei.

– Deoarece puterea este la client este mult mai probabil ca el/ea sa reformuleze situatia, sau sa sublinieze schimbarile sale cognitive. Din aceste evenimente, clientii  invata lectii valoroase de viata!

Rescrierea trecutului

– Matrix Reimprinting da putere clientului si ii permite sa-si rescrie trecutul.

– Acest lucru este foarte diferit de a nega ca un anumit lucru din trecut s-a intamplat.

– Trecand prin trauma, clientul poate sa se elibereze de acel „Inghet” (raspunsul la trauma)

– La fel, prin crearea unei noi amintiri impreuna cu ECHO-ul, potoleste semnalul glandei Amigdala.

– Faptul ca isi schimba imaginile si „amintirile” din camp nu numai ca aduce rezolvare, dar si modifica functionarea celulelor, ADN-ului si a sistemului nervos, in prezent.

Rezolvarea traumei

Tehnica Matrix Reimprinting este foarte valoroasa prin capacitatea sa de a trimite corpului, mesajul conform caruia trauma s-a incheiat.

Ciclul prin care trauma este permanent reluata din nou si din nou in matrice este incheiat. Aceasta permite corpului si celulelor sale sa raspunda intr-un mod mai sanatos si sa inceapa sa se vindece.

Formarea de credinte pozitive

– Unul dintre aspectele cu care multi dintre noi ne confruntam in legatura cu protocolul EFT traditional, este acela ca atunci cand eliminam energia din jurul credintelor negative, adesea ramane un gol cand problema este rezolvata.

– Cu Matrix Reimprinting, acest gol poate fi umplut atunci cand ii permitem ECHO-ului nostru sa aiba experiente care formeaza credinte si comportamente de sprijin

– Matrix Reimprinting poate introduce noi credinte pozitive in orice amintire din trecut, cum ar fi :

 • lipsit de valoare
 • incapabil
 • neinteles
 • abandonat
 • tradat
 • neproductiv
 • neatractiv
 • incompetent
 • un esec
 • o victima
 • o greutate
 • prost
 • folosit
 • singur
 • rau
 • vinovat
 • pacatos
 • zapacit
 • prins in capcana
 • fara a fi iubit
 • fara putere
 • inferior
 • separat de Dumnezeu
 • greu de educat
 • vulnerabil
 • altele
0

Tasteaza ce vrei sa cauti si apasa ENTER

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ro_RORomână
Powered by TranslatePress »