Pentru protectia mea si a dumneavoastra, as dori sa stiti urmatoarele lucruri:

Informatiile continute de acest site, respectiv idei, sugestii, tehnici si alte materiale educationale, au  caracter informativ  si nu sunt destinate  inlocuirii sfaturilor medicale  sau psihologice.

Scopul site-ului este de a oferi informatii de auto-vindecare  si nu este destinat pentru a fi un tratament pentru diagnostice fizice, mentale, emotionale de orice fel.

Informatiile se constituie in cursuri de dezvoltare personala, pe baza unor metode de auto-vindecare, prin intermediul Tehnicilor de Eliberare Emotionala, cunoscute in intrega lume sub denumirea de EFT-Emotional Freedom Technique.

Acesta este un termen care face referire la o varietate de tehnici complementare, bazate pe modificarea campurilor de energie, care sunt dezechilibrate in sistemul energetic, precum si influenta energetica a gandurilor, credintelor si emotiilor.

Informatiile de pe acest site nu sunt destinate a fi un tratament pentru un diagnostic fizic, mental, emotional, de orice fel.

Daca ati fost diagnosticati  sau suferiti de probleme fizice, mentale, emotionale si urmati anumite tratamente, va incurajez sa nu renuntati la ele, fara acordul prealabil  al medicului care vi le-a prescris.

 

Lasa un comentariu

0

Tasteaza ce vrei sa cauti si apasa ENTER

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ro_RORomână
Powered by TranslatePress