Tehnicile EFTToate persoanele care aplica aceasta tehnica, raporteaza, ca cel mai adesea, ea functioneaza acolo unde nimic altceva nu a dat rezultate inainte.Ea se aplica foarte usor, chiar si copiii o pot aplica singuri.Efectele tehnicii sunt de lunga durata si nu trebuie sa re-experimentati durerea sau trauma prin care ati trecut, ca sa obtineti rezultate.

Ea poate fi facuta chiar si fara sa divulgati anumite probleme,  pe care le  considerati absolute private si va este greu sa le relatati altora.

Unele persoane experimenteaza ceea ce se numeste ”vindecare imediata”, in sensul ca rezolva probleme mai vechi de fobii sau anumite dureri, fara ca ele sa mai revina vreodata, in timp ce altele pot obtine rezultate prin aplicarea tehnicii EFT pe o perioada mai indelungata, daca ne referim la problemele complexe.

Rezultatele obtinute nu se pot garanta, dar, in general, toate persoanele care aplica tehnica,incep sa experimenteze ameliorari ale problemelor chiar din prima sesiune, fiind astfel motivati sa continue, lucrand pe diferite aspecte ale problemelor, pana cand acestea se rezolva complet.

Exista posibilitatea obtinerii beneficiilor in cateva sesiuni. Pe masura ce problemele sunt eliberate si clarificate, foarte multe persoane aleg sa continue sa aplice tehnica, pana cand  identifica si isi scot din sistemul energetic, blocajele care ii impiedica sa duca viata pe care si-o doresc.

Problemele minore pot fi abordate de catre fiecare in parte, iar pentru cele complexe , mult mai profunde, este indicat sa se solicite ajutorul unui practician EFT, pentru a fi identificate cauzele acestora, asa cum sunt si eu.

Lasa un comentariu

0

Tasteaza ce vrei sa cauti si apasa ENTER

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ro_RORomână
Powered by TranslatePress