• Nu stiu cand si cum am intalnit-o pe Mariana. Stiu ca intr-o zi amarata, plina de disperare si de amar, i-am trimis un mesaj privat intreband-o cum tratezi mediocritatea. Mariana mi-a raspuns si..m-a intrebat in acelasi timp. Au urmat zile de corespondente care au culminat cu un set de 4 sedinte la distanta. Ea in Romania , eu in Malta.(long live Skype 🙂 A fost una dintre cele mai fascinante experiente. Dupa prima sesiune am dormit 8 ore in linie dreapta, asa cum nu o facusem de 7 luni. Dupa a doua sesiune am avut revelatia cuvantului PACE. Si de acolo, nimic nu a mai fost la fel. Imi multumesc pentru clipa de disperare si de inspiratie de a alege sa vorbesc cu aceasta minunata Doamna. Multumesc Mariana Popa pentru frumoasa schimbarea pe care mi-ai adus-o in viata. Pacea pe care mi-ai dezvaluit-o sa fie cu tine si cu noi toti.

    Jana Pura-Micallef
    Jana Pura-Micallef
  •  Mariana a facut o lucrare incredibila!Cursul sau referitor la controlul greutatii nu este despre diete si exercitii.El merge mult mai departe, abordand tema profund din punct de vedere psihologic, evidentiind cauze (cauze emotionale) si oferind solutii de eliberare a emotiilor prin tehnica EFT, care conduc la obtinerea rezultatului dorit dar, in acelasi timp, vindecand rani purtate in noi din copilarie si din alte perioade ale vietii noastre.Eliberarea emotionala conduce la renuntarea la credintele limitative si la cresterea increderii in sine, a curajului, a motivatiei de a porni la drum si a perseverentei de a-l continua pana la tinta.Iar rezultatele se simt in toate aspectele vietii noastre.Multumesc Mariana, pentru profesionalismul cu care ai creat materialele de studiu si meditatiile si pentru dedicarea cu care ne-ai condus pasii, cu gratie si blandete, catre o treapta superioara a evolutiei noastre.

    Doina Tetcu
  • Sunt profund impresionata de cursul Marianei. Intregul sau continut mi se potriveste manusa, de la convingeri limitative precum :"nu merit,  pana la procesul de integrare.Ieri am implinit 2 luni de cand fac programul Marianei" Rescrie Povestea Greutatii tale ", dupa ce in prealabil am participat la cursul ei, in luna Noiembrie, in Bucuresti,  in timpul caruia am avut sentimentul  ca a fost creat special pentru mine.Dupa 2 luni pot spune ca am eliberat 15-20 de kg si comparativ cu inainte mananc mult mai putine dulciuri si mai putin cantitativ. Kilogramele nu se mai depun si reincep sa am chef sa fac sport, dupa 2 ani si jumatate de inactivitate.Inca ma "lupt" cu autobotajul si popularul :"nu merit", insa tinand cont ca sunt "mosteniri" de neam, implementate in ADN-ul meu, poate e cumva firesc. Continui sa ascult programul Marianei si pentru mine a devenit deja o rutina zilnica, fara de care nu mai pot sta, stiind cat de mult ma ajuta  si ce sentiment de eliberare imi produce. Multumesc Mariana, simt ca ai facut acest program dupa ce mi-ai ascultat mie "durerile" si "luptele"! Un program complet pentru eliberarea kilogramelor  in plus si mai mult decat atat, pentru a rescrie povestea vietii tale, printr-o alta perspectiva de : usurinta, pace, merit, valorizare si iubire de sine neconditionata.

    Mara Negulescu

Lasa un comentariu

0

Tasteaza ce vrei sa cauti si apasa ENTER

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ro_RORomână
Powered by TranslatePress