Despre mine

certified-eft-practitioner

Hapiness is a choice-Today I choose to be happy!

Imi iubesc viata asa cum este ea, plina de binecuvantari si de provocari, plina de oportunitati de a rade, dar si de a plange.

Sunt  Mariana Popa, absolvent de marketing si cu o mare pasiune pentru dezvoltarea personala si spirituala.

Cum nimic in viata nu este intamplator, in urma cu cativa ani, obosita sa experimentez la nesfarsit aceleasi probleme, care apareau in viata mea in mod repetitiv, am ales, sa incep sa caut singura solutii pentru problemele carora  nu le gaseam rezolvare  si astfel, am aprofundat  domeniul dezvoltarii personale, foarte mult, iar pe masura ce am inceput sa observ cum se transforma viata mea, dorinta mea cea mai mare a devenit sa-i ghidez si sa-i ajut pe cei care au nevoie de acest lucru, sa descopere placerea de a invata, de a creste si de a se bucura de tot ceea ce viata are sa le ofere, impartasind  experientele si cunoasterea mea si facandu-i sa inteleaga  faptul ca, pentru orice problema exista o solutie, iar ea nu este intotdeauna suferinta.

Suferinta este o alegere asa cum si fericirea este o alegere.

Sunt un “scorpion” incapatanat si ambitios 🙂 si accept cu greu ca cineva ma poate ajuta, mai mult decat pot sa o fac eu, recunosc, insa, ca nu le stiu pe toate si de aceea, am parcurs un drum lung, in care am fost, concomitent,  student si profesor, am studiat foarte mult si  am invatat  tehnici pe care le-am aplicat initial pe mine si ulterior, dupa ce m-am specializat, pe cei care au ales sa lucreze cu mine.

Suferinta emotionala este in crestere, deoarece sunt foarte multe lucruri in viata moderna care provoaca stresul si foarte putine care reduc nivelul stresului.

Ritmul vietii asociat cu obligatii, responsabilitati, griji, ne extenueaza si poate  declansa anxietate si depresie, daca nu mai reusim sa gestionam.

Antidoturile traditionale, cum sunt odihna, relaxarea, o dieta echilibrata si exercitiile fizice sunt foarte bine cunoscute, dar, rareori aplicate in practica, in mod echilibrat si consecvent.

De obicei, lucrurile se intampla cam asa: in incercarea de a face data tuturor problemelor, vom “apasa pedala de acceleratie”, sarind peste exercitiile fizice, motivand ca nu avem timp, ca ajungem tarziu acasa, ca suntem prea obositi (cunosc bine scuzele pe care mi le auto-adresam), consumand fast-food, dormind mai putin, renunatand la diverse activitati care ne fac placere, ca sa putem sa ne continuam ritmul.

Din fericire, am descoperit metoda EFT(emotional freedom technique) , sau Tehnica de Eliberare Emotionala,  pe care am aplicat-o cu succes in viata personala, descoperind  in fiecare zi, beneficiile aplicarii ei .

Actualmente, sunt  trainer de dezvoltare personala, life coach, formator autorizat (acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), NLP practitioner (Neuro Lingvistic Programming)  si EFT practitioner- metoda Progressive EFT™ (Emotional Freedom Technique, nivel 1 si 2, facilitator Lindsay Kenny ).

 Ca EFT coach, va ajut in eliminarea  blocajelor emotionale, astfel incat, sa reusiti sa valorificati potentialul maxim in toate domeniile vietii si sa va tranformati dorintele in realitati.

Sunt specializata in problemele de controlul greutatii si imagine de sine, dar lucrez, in acelasi timp cu alte diferite probleme si provocari zilnice.

Sesiunile se pot face pe Skype.

Pentru contact va rog folositi adresa contact@stildeviatacueft.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*