Controlul greutatii-Eliberarea Foamei Emotionale

eft-weight-lossAcest curs  va  ofera un mod cu totul nou de a controla supraalimentarea cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare emotionale-EFT.

La ce sa va asteptati de la acest program :

Veti  invata o metoda de schimbare rapida a atitudinii, bazata pe o tendinta naturala a corpului de a se simti confortabil, cu propriile maini.

Aceasta metoda cunoscuta sub numele de EFT-Tehnici de Eliberare Emotionala, va face posibila oprirea poftelor alimentare intr-o maniera remarcabil de eficienta.

Va va ajuta sa descoperiti, rapid si natural, cauzele care stau la baza supra-alimentarii si apoi sa procedati la eliminarea lor cu EFT.

Va va ajuta sa aveti o viata mai fericita, mai echilibrata si sa va descurcati cu unele dintre problemele care v-au tras in jos sau care v-au tinut pe loc.

Veti invata cum puteti folosi EFT pe cont propriu, pentru a gestiona o mare varietate de probleme care pot declansa supraalimentarile.

Ce nu este acest program :

1.Nu este o dieta.

Nu  va voi recomanda sa urmaţi vreun regim alimentar, intrucat nu sunt in masura sa o fac.

Singurele sugestii pe care vi le voi da, se refera la hidratare, sa beti suficienta apa, deoarece este buna pentru organism si face metoda mai eficienta.

De asemenea, cele stiute de toata lumea:

– alimentatie sanatoasa, bazata pe legume, fructe, cereale, sau ce considera fiecare ca este benefic pentru propriul organism.

In plus, va voi oferi cateva sfaturi de eficientizare a procesului de pierdere in greutate, cum ar fi:

-notarea zilnica a tuturor alimentelor consumate(jurnal); acest lucru va va ajuta sa constientizati intregul proces de alimentare si sa stabili singuri daca mancati prea mult sau suficient.

-incheierea unui contract cu voi insiva, in care veti stabili cate kg o sa pierdeti si in ce perioada; acest lucru va va motiva sa va respectati promisiunea fata de voi insiva, responsabilizandu-va mai mult.

In schimb, voi presupune ca daca ati ajuns aici, aveti deja un scop bine stabilit, v-ati adresat, sau urmeaza sa va adresati unui consilier de nutritie/sanatate, ati selectat un plan de alimentatie care este eficient pentru voi, aveti o viata ordonata, faceti miscare zilnica, in masura posibilitatilor, dar – şi aceasta este un important „dar” – ca,  în ciuda acestora, voi nu sunteti  în masura să respectati dieta  sau  sa  va eliberati de kilogramele nedorite.

2. Acesta nu este un regim de exercitii, deşi sper ca aveti, sau veti avea, un plan de exercitii fizice.

Sunt sigura ca recunoasteti ca  acesta este important, dacă doriţi să va atingeti scopurile .

3. Acesta nu abordează alţi factori decât supra-alimentarea emotionala, care poate bloca eficienta procesului de pierderea in greutate.

De asemenea, doresc  sa constientizati  faptul că anumite boli, dezechilibre metabolice, alergii, reactii la medicamente, pot face pierderea in greutate dificila chiar şi atunci cand utilizam cele mai bune metode.

Dacă va confruntati cu  dificultăţi în a pierde în greutate, chiar dacă aţi urmat cu sarguinţă instrucţiunile din planul de alimentatie, mentionez faptul ca trebuie sa luati in considerare aceste probleme, la modul cel mai serios.

In concluzie, ceea ce vom face la curs se incadreaza in categoria:

” Lucrul cu mancatul in exces din motive emoţionale”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*